Ulla Grace

Good morning from Bali! Sug-Sean and I were exploring Bangkok a few weeks ago, and we had such a great time. We met one of my lovely friends Varia and her boyfriend Niko, at the Sky Bar Bangkok, which is definitely worth checking out. The weather has been beautiful, and even though winter is coming, we’ve been lucky to have no rain here! The traffic has been really hectic, as has the city itself, so we decided to get a flight to Bali. I’ve heard and seen such great things about Bali, so I’m definitely excited about coming.

I got an excellent opportunity to try this Finnish brand called Ulla Grace, which is a brand based on wellness; physical and mental wellbeing. Ulla Grace has five different product categories to choose from (or mix them together depending on your needs). There are oils, sprays, and lotions, all which are based on the synergy of different essential oils. The categories are Wellness Care, Beauty, Sport, Pharma, and Essential oils as is. Ulla-Maija Grace, creator of the Ulla Grace brand, has over 30 years of experience with and expertise in wellness and essential oils, and all Ulla Grace products are power-packed with her cutting edge knowledge and wisdom derived from nature. Certified organic by the Soil Association, these products contain only the best and purest ingredients, and work fast!

After getting to know more and more about these products, I think I need them all! But I decided to first focus on Sport and Essential oils as I will be mostly on the road, surrounded by the lovely tropical atmosphere. I can definitely say that these relaxing lotions came in so handy! Even though I’ve not been at the gym, my muscles have been so tight due to long days of walking and exploring places. Ulla Grace products help to reduce the tension in my muscles (especially my legs and back). I also use Neck Tension Relaxer from the Wellness Care category anytime it’s needed. Essential oils are a lovely addition to bring calmness and peaceful vibes. I’m definitely going to use them more now that I’m in Bali, where we have plans -besides work- to also enjoy a quiet holiday in gorgeous locations, and I would want to learn more about yoga and meditation skills.

To get your own Muscle Ease lotion, use code VANILLAONTOP to  get -15% discount (ends 30.11.) !! Any questions? Feel free to contact myynti@ullagrace.fi


Terveisiä Balilta! Ollaan Sug-Seanin kanssa tutustuttu ensimmäinen viikko Bangkokin elämään ja kulttuuriin. Ollaan tavattu paikallisia tuttuja myös rakas ystäväni Varia on muuttamassa samoihin aikoihin Bangkokiin! Käytiin Varia ja sen poikaystävän Nikon kanssa yhdessä tutustumassa night markettiin Asiatiqueen ja Sky Bar Bangkok, mikä on kyllä näkemisen arvoinen. Saa nähdä tullaanko uusi vuosi viettämään siellä.

Elämä bangkokissa on ollut todella hektistä, eikä ruuhka lopu ikinä! Nyt onkin hyvä suunnata reiluksi kuukaudeksi Balille tekemään töitä, mutta myöskin rentoutumaan ja vain nauttimaan elämästä! Olen kuullut niin paljon hyvää paikasta ystäviltäni. Varsinkin vege ruokaa kuulemma saatavilla joka paikasta. Innolla odotan!

Sain mahtavan tilaisuuden ottaa matkalleni kokeiltavaksi Ulla Gracen tuotteita, mitkä perustuvat fyysiseen sekä henkiseen hyvinvointiin ja luonnon kosmetiikkaan 30- vuoden ammattitaidolla alalla. Heillä on viisi kategoriaa, mistä valita tarpeidensa mukaan sopivimmat tuotteet; hyvinvointi, kauneus, urheilu ja pharma- tuotteet. Eteerisetöljyt balansoi myös mieltä, mikä on juuri oikea tuote ottaa mukaan Balille, missä haluan myös panostaa enemmän sisäiseen hyvinvointiin; syventää meditointia ja joogaa. Olen saanut myös paljon apua lihaksia relaksoivista tuotteista matkallani. Vaikka en ole päässyt päivittäin treenaamaan lihakset on silti jumissa pitkistä päivistä reissaamisesta reppu selässä. Parasta voiteissa on se, että ne vaikuttaa heti täsmähoitona kireihin paikkoihin.

Saat -15% alennuksen Muscle Ease ‘kramppimixiin’  käyttämällä koodia VANILLAONTOP (tarjous voimassa 30. Marraskuuta asti) Hyvä joululahja idea !! Jos tulee kysyttävä voitte olla myös yhteydessä s-postitse myynti@ullagrace.fi.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *